Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Stáhl jsem si Warcraft 3 Reign of Chaos, cracknul ho, ale nejde mi spustit World Editor (vyžaduje originální CD, to .iso ve virtuální mechanice nestačí). Nevíte, co mám udělat (stáhnout), aby mi to šlo?
Oba dva díly Warcraftu 3 jsem si před lety koupil a stále je mám, ale mám již starý notebook, který je jaksi už rozbitý a nečte cédéčka. Cédéčka se v mechanice jen točí a nenačtou se. Ale jinak jsou plně funkční, chyba je v notebooku. Proto to, že mi poradíte, nepovažuji jako nabádání nebo jako radu k nelegálnímu stahování her, jelikož, podle mého názoru, stažení hry, kterou jsem si již koupil, např. z Uložta je legální.
bohužel tě sklamu, ale stažení hry z Ulož.to není v ŽÁDNÝM přípaďe legální
pokud ti notebook nečte CD tek není asi nic jednodušího než to z CD vytáhnou na jiným PC (notebooku) a přenýst si to na flash disku
Jak můžu nelegálně stáhnout něco, co jsem si koupil? To přece jde proti zdravému rozumu! Mimoto, jak si vaší radou pomůžu? To, že to budu mít nainstalovaný, mi ničemu nepomůže. Ke spuštění editoru (hry) stejně potřebuji mít v notebooku originální CD. Hru už mám dávno nainstalovanou, crack funguje jen na hru, ale ne již na editor (to je bonusový program od tvůrců her, ve kterém je možné upravovat a tvořit mapy do hry).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.