Nejste přihlášen/a.
mám dotaz je flash disk nejak chranen proti vlozeni dat typu iso,mdf atd nebo staci tyto soubory prejmenovat a pote se na flash disk kopirovat daji dekuji za odpoved nebo link na nej.
na flešku nahrajete vše co mu dáte. Nevidím problém v tom, proč by tam neměli jít nahrát obrazy ISO či jiné dokumenty. Pokud vám to nejde, zřejmě bude chyba ve flešce..
no flash disk je v poradku a velikost prazdneho mista take mam 16 gb a iso soubor ma 6 gb tak v tom problem nebude na flash disk nahraju dvd film a kdyz dam kopirovat soubor iso tak mi vyskoci hlaska ze je malo mista ale po pridani dalsich dvd ktere maji v souctu daleko vice gb nez ten iso soubor se tato hlaska neukaze nejsem zase tak ...
za dalsi nazor budu rad.
Řešení bude asi prosté...řekl bych že používáš souborový systém FAT32 a ten umí max soubor o velikosti 4GB. Řešení je tedy přeformátovat na NTFS
disk je v NTFS a dvd zapsane na flash je taky delsi nez 4gb a zapsat jde tak v tom ta zavada taky nebude ale dik za radu ale nejake
takove veci jsem uz provedl nejsem uplna trubka dik za dalsi rady.
1) disk je jako flash disk?
2) DVD nebude jeden soubor takže to je irelevantní
3) pokud nejsu trubka tak používej interpunkci ať víme co je otázka, co oznámení a vůbec ať se jde v tvé otázce vyznat. Dále by bylo záhodno uvést co je to za tajemný flash disk.
No trošku jsi mi pomohl, já trubka koukal do hdd a ten je naformátován na NTFS ale flash disk na FAT 32 už jen trošku poštouchnout kde v nastavení najdu formátování na NTFS a bude problém vyřešen.Po kliku na start-tento pc-flash disk -naformátovat -se jiná volba než naformátovat v FAT 32 nezobrazí dík za radu snad jse zlepší i moje forma psaní ale nepoužívám háčky a čárky pokud neposílám něco na úřad.
FLASH DISK- A data typ snad PD-16 a barva modrá.
děkuji za radu nakopl jsi mou mysl správným směrem problém už vyřešen moc dík už jsem i vyřešil formát na NTFS mám se ješte co učit a tvůj nick si budu pamatovat pro další problémy
Jsou to soubory jako každý jiný a není důvod proč by tam neměli jít zkopírovat (stejně tak můžeš např. vyplálit iso na CD/DVD jako soubor) Tobě to tam zkopírovat nejde? Pak bych případně viděl problém ve velikosti iso souboru a kapacity flash disku.
Jinou otázkou je ovšem vytvoření bootovacího flash disku. Neměl jsi na mysli tohle?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.