Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ccleaner a koncovka MÚ

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

mám CCLEANER profesional je to ten čistič jsem s ním spokojená, ale poslední dobou mi při čištění registrů nabíhá, chyba, chybí koncovka MÚ zbytky neodinstalovaného souboru MICROSOFT silveringht 5.140416.o/vi/ , našla jsem ten soubor v programech ale má jiná čísla , nevím jestli ten silveringht mám odinstalovat ani nevím na co je ale stejně se neshodují ta poslední čísla ten co mám má vyšší hodnotu.. na tom ccleaneru mi radily PROGRAM/FILEST/MICROSOFT SILVERLINGHT A odinstalovat, nemohu to najít , co mám dělat. Díky.poraďte mi k čemu ten program je a proč ta hláška že chybí koncovka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den ! Microsoft Silveringht je vývojářský nástroj pro tvorbu webových aplikací - pro vás naprosto zbytečný ! Stáhněte zdarma program RevoUninstaller . Po spuštění se v něm m.j. zobrazí ikona Microsoft Silveringht, kterou označte a proveďte odinstalaci včetně následného vyčištění Registrů (Vyberete a vymažete všechny nabízené čtverečky). Pokud by se ikona v RevoUninstaller nezobrazila, pak nainstalujte Microsoft Silveri/... znovu a následně proveďte popsanou odinstalaci. (Číslo u uvedeného programu není podstatné.)

hodnocení

díky za radu již jsem silvering odinstalovala. dle Vaši rady. Prosím ještě jednu radu dole na liště mi nabíhá nabídka instalace JAWEA UPDATE AVAILABLE, bohužel je to v angilckém jazyce ani nevím o co jde?Nejvíce mi to nabíhá při používání prohlížeče INTERNET EXPLORER 11. díky pora´dte co s tím? a na co je to? díky

Máte-li na mysli oznámení na liště: JAVA UPDATE AVAILABLE, pak jde o sdělení, že existuje vyšší verze softwaru Java, který máte na PC nainstalován. Máte možnost si stáhnout novou verzi Javy, čímž oznámení zmizí. Nebo můžete Javu odinstalovat. Ale pozor, některé programy ji mohou potřebovat - např. Jdownloader.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]