Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přeinstalovával jsem W 8.1 64 bit a při té přeinstalaci jsem měl připojený přes USB externí hardisk a kvůli tomu mám interní pevný disk v PC rozdělený a pojmenovaný na C a E a ten exter. hardisk má označení D, takže když odpojím ten externí hard. tak mam v Pc disky C a E, místo C a D jako dříve, zajímalo by mě, jestli to něčemu vadí a jestli to jde nějak opravit, aniž bych musel zase přeinstalovávát W a zálohovat všechna data. Díky za odpovědi
doplněno 18.08.15 21:51:Teď jsem teda objevil v Pc program s názvem Správa disků a přejmenoval jsem to, ale napsalo mi to, že některé programy, které spoléhají na to označení, nemusí pracovat správně
No, ono to nemusí být tak jednoduché. Program může mít instalovány další součásti a tyto se pak budou hledat na neexistujícím disku. Pak je většinou jednodušší jej odinstalovat a instalovat znovu, než se hrabat v konfiguracích nebo registrech.
Pokud je ale systém po čisté instalaci, systémový disk je C a na počítači víceméně není zatím nic instalováno, tak bych bez obav ten disk E přejmenoval. S velkou pravděpodobností bude vše v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.