Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych poradit,kde najdu ovladače na grafickou kartu...Radeon Graphics HD 7470 1 GB. A hlavně bych potřeboval přesný popis,jak to nainstalovat...Ted tam je,nějaký VGA.Prostě rozlišení monitoru katastrofa. Předem moc děkuji.Vám všem... Když jsem něco stáhnul,tak to bylo zazipované,tak nevím,jestli to mám extrahovat,a pak jak postupovat dále... Poprosil bych,celkoví postup...Ještě jednou moc děkuji.Jsem Laik...
Budete nám muset prozradit nějaké další podrobnosti - například používaný operační systém (Windows XP, Vista, W7, atd) a zda jde o notebook nebo stolní počítač. Obecně se ovladače pro notebooky stahují z webu výrobce notebooku, ty ostatní z webu výrobce grafické /...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.