Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji dát češtinu do hry

Od: lalla odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám takový problém. Z této stránky jsem si stáhla češtinu s instalátorem pro hru The Walking Dead:

walkingdeadcz.blogspot.cz/...

Jenomže já si nevím rady, jak to mám do hry vložit. Prosím, poraďte mi, budu vám moc vděčná.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

jelikož je to instalátor, tak naistalovat do složky se hrou, co je na tom složitého?

doplněno 18.08.15 17:36:

Tak teď nechápu, píšeš že ti nejde spustit hra a ptáš se jak naistalovat češtinu?

doplněno 18.08.15 17:39:

Tak jsem si ten instalátor stáhnul, hru sice nevlastním, ale je to běžný instátor s českými pokyny, kde se jen vybere složka se hrou a instalace se sama nainstaluje.

doplněno 18.08.15 17:43:

No ta kde je to naistalovaný... pravym tlačítkem na zástupce na ploše, kde bude uvedený cíl standardně C: -programf files - něco? - něco?, co ja vám kam sis to naistaloval

lalla
hodnocení

Ale jak jako, když mi ta hra nejde otevřít?

lalla
hodnocení

Hra mi spustit jde, ale nejde se mi podívat dovnitř hry na složky v ní atd...

lalla
hodnocení

No a právě nechápu jak zjistím, která je to složka

iz*

Hru ti spustit jde, to znamená, že ji máš uloženu někde na disku.

Najdi ji a do stejné složky (do složky z níž se hra spouští) nainstaluj češtinu.

Nebo popros nějakého kamaráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]