Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout video?

Od: lp2* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, potřebovala bych stáhnout tohle video - luhacovice.cz/...

Když se dívám do archivu archvivní věci se dají uložit a stáhnout, ale ty nové z tohoto měsíce stáhnout zatím nejdou.

Našla jsem na internetu sice dost článků a tipů jak si s tím poradit, ale nevím, který program by byl nejvhodnější a nejlepší. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já na to mám trochu jiný způsob a dělám to ručně ze zdrojového kódu stránky, takže Vám asi nepomohu, nicméně jsem za Vás to video stáhl a překomprimoval Vám ho i do formátu, v kterém by vám to měl přehrát jakýkoliv program či TV.

Originál videa:

formát F4V : 298MB , rozliseni videa: 720x396, kodek H264 - MPEG-4, audio : AAC

uloz.to/...

Konverze:

nizsi kvalita:

format AVI : 85MB , rozliseni videa: 432x240 , kodek MPEG-4 XVID, audio MP3

uloz.to/...

vyssi kvalita:

format AVI: 312 MB, rozliseni videa : 856x480, kodek MPEG-4 XVID, audio MP3

uloz.to/...

lp2*
hodnocení

WOW moc Vám děkuji, že ste si dal tu práci.

Potřebovala jsem to video kvůli záznamu z plesu, já tyto věci vůbec neovládám, umím jen to, co potřebuji nebo mě naučili ve škole.

Ještě jednou strašně moc vám děkuji, video funguje jak má.

dericcaster*
hodnocení

0x

Osobně na takováto videa používám Jdownloader. Je v něm i čeština.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]