Nejste přihlášen/a.
Čusky... hraju mc už delší dobu a rozhodl jsem se založit si vlastní server pro 92 slotů a na minihry.
Server už mi jede pár dní, ale do teď jsem nezjistil, jak já zjistíl heslo nějakého z mých hráčů pokud používám plugin "Authme" a konzoli mám k dispozici... hledal jsem na googlu, ale nic jsem nenašel.. děkuji za případné odpovědi!
Hesla hráčů nezjistíte, AuthMe si je totiž šifruje a tak se nedají ze souboru nijak přečíst, už nevím, kam to ukládá, buď do souboru auths.db nebo přímo do konfiguračního souboru v zašifrované podobě... Nicméně, heslo můžete maximálně smazat, či změnit, ale rozhodně není možné ho nijak zjistit. Zkrátka každý uživatel má svoje soukromí, a to i na vašem serveru. To je asi jako byste si chodil do obchodu kupovat oblečení a někdo vás při převlíkání neustále šmíroval... Je to sice váš obchod, ale taky k tomu nemáte právo... berte to jako příklad, zní to totiž jinak velmi stupidně :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.