Nejste přihlášen/a.
Poradte! Prosím!
nemuzu psat nezorazi se pismeka nejde mezenik a pomlcky tak jsem ted mezeru a dalsi zkopirovala z textu
Pro trochu šikovného a hlavně trpělivého jedince to znamená tlačítko po tlačítku vycvakat, vyjmout kontaktní fólii, omýt pod vodou, nechat oschnout a vše složit. Nová klavesnice pro notebook se pohybuje kolem 700Kč. Minulý týden jsem jí kupoval, problém nebyl v nečistotě, ale v přerušení dvou vodivých spojů v místech kde oprava byla nemožná. Tak jsem neměl jinou možnost. Pro vás je potěšující info, že to je nečistota, to se projevuje plíživě.
I notebookové klávesnice se mohou porouchat a dají se vyměnit. Nejjednodušší způsob, jak si to ověřit, je připojit k ntb externí klávesnici - pokud bude externí klávesnice fungovat normálně, je ta v notebooku vadná. Pak bych doporučil důkladný výslech se speciálním zaměřením na rozlévání jakýchkoli kapalin po klavesnici u všech jednotlivců s přístupem k ntb. Okamžitý servisní zásah je žádoucí - bude se to jen zhoršovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.