Nejste přihlášen/a.
Firefox najíždí normálně, problém je s oblíbenými WS, které firefox nechával v podobě dlaždic tak, jak si je uživatel
nastavil, ale nyní, pravděpodobně po použití programu Ccleaner, mění stav dlaždic podle zrovna použitých WS.
Jak tomu zabránit, prosím poraďte. Děkuji
Dobrý den, Vy máte ve Firefoxu dlaždice? Jaká to je verze Firefoxu? Já ve Firefoxu žádné dlaždice ani jejich nastavení nemám - problém bude asi u dlaždic mimo Firefox, který v tom je nevinně. Zdravím!
P.S. Jde o dlaždice v OS nebo náhledy stránek ve Firefoxu?
doplněno 17.08.15 17:33:pepr - ano, je to možné. Proto jsem se tazatele také zeptal (viz P.S.).
doplněno 17.08.15 19:21:matmat - Vy nemáte ve Firefoxu Záložky? Já jsem náhledy zrušil, protože to zpomaluje Firefox.
A záložky se dají i uchovat (exportovat do souboru a zase importovat zpět).
Bene tazatel má nejspíš na mysli náhledy nejnavštěvovanějších stránek, které se zobrazí po otevření nového panelu. (ne každý to má ovšem zapnuto)
MatMat: Přidávat stránky nelze. Jedině mazat. Prohlížeč je přidává sám obvykle podle vaší návštěvnosti. A taky lze náhledy přesouvat a zafixovat na místě pomocí připínáčku, který je na každé dlaždici vlevo nahoře (objeví se při najetí kurzorem). Modrý znamená, že je dlaždice zafixována a nesmaže se pokud např. delší dobu na ten web nepůjdete.
doplněno 18.08.15 16:33:MatMat: No nevím jestli si jiným proklížrčem pomůžete. Nevím, který má toto v základu a doplněk nejspíš najdete i do Firefoxu.
doplněno 18.08.15 16:34:Navíc jak zmíníl Ben, proč nepoužíváte klasické záložky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.