Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradí nekdo program který vypáli na DVD 4,7 Gb i větší -celý fil řekneme 7 Gb samozrejmě ztrátou kvality.Program který to umí srazit? Děkuji
Nekorunovaným králem? Proboha jen to ne. Pokud se tím chceš zabývat více, tak si projdi fóra. Já používám DVDFab Platinum. Tam si můžeš navolit daleko více věcí. Shrink používají opravdu jen ti, co to s PC moc neumí a stačí jim jedním klikem konvertovat. Ostatní ho berou jako odpad.
Nepopírám kvalitu DVDFab Platinum. Ale já píšu o freeware programu a to DVDFab Platinum není. Předpokládám, že všichni co o něm na fórech píšou ho mají legálně koupený včetně tebe? Řekl bych že ne...
no comment 1.189,- sem za to nedal
Co se týká free, tak jsem taky kdysi používal Shrink, ale možnost zkopírovat film jako celek s reklamama, nebo pouze film a vybrat si zvukové stopy mě nevyhovuje. Proto jsem přešel na něco"dražšího" Záleží na uživateli jak se rozhodne. Jednoduchost, nebo kvalitu. Každopádně kopírování DVD filmů je NELEGÁLNÍ!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.