Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání notebooku

Od: jana22 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Potřebovala bych radu.Mám notebook Asus.Asi 3/4 roku.Z ničeho nic mi nejde vypnout pod systémem.

WIN 8.Korektně zadám vypnutí,systém se ukončí a notebook se vypne.Zničeho nic, asi po 5 vteřinách, znovu

nastartuje a natáhne znovu systém.Tak pořád dokola.Natvrdo tlačítkem to vypnout jde.Přehrála jsem několikrát

na systémový disk dobrý čistý obraz po instalaci.Dělá to pořád a nedělalo to na tento obraz.Tak co teď?

Bios?Je původní(Nebo to tak aspoň vypadá).Reklamace?.Tak jak.Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může to dělat síťová karta.

Zkuste změnit nastavení, přibližně podle odkazu pc-help.cz/...

jana22
hodnocení

Hm.Četla jsem odkaz.Zajimavé.Ale proč to dělá s dobrým přehraným obrazem?Ten je tutově v pořádku.

Na něj to chodilo OK.To by se na tý kartě muselo něco podělat.Po přehrání obrazu je to nastaveno

implicitně dle obrazu.Lan kartu nepoužívám.Chodilo to dobře.Napadá někoho ještě něco.?Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]