Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nepřijít o záložky aktualizací Firefoxu?

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Nabízí se vyšší verze Firefoxu, mám však obavy ze ztráty záložek a historie. Před časem jsem nechtíc upgradoval Firefox a přišel jsem o ně. Pátral jsem po nich následně jsem zjistil, že je zapotřebí exportovat obojí, ale neučinil z nevědomosti a hlavně výše uvedeného nechtěného odkliknutí upgrade. Potřeboval bych nyní radu jak exportovat zmíněné záložky+historii, kam se poté uloží? Odtud by měla být Importace zpět do nové verze Firefoxu.Můžete potvrdit můj postup případně upřesnit či doplnit. Nerad bych hlavně o záložky opět přišel, vzhledem k času strávenému na webu. Každou radu uvítám.

flodur.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když budete mít u Firefox účet tak nepotřebujete žádnej export nebo import záložek. Jakmile se jednou přihlásíte tak jdou záložky s vámi.

Nástroje - Možnosti - Sync a dál už přesně nevím.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nahoře na liště ve Firefoxu je Historie. V nábídce po odklepnutí je něco jako "Ukázat celou historii". Vyskočí okénko a tam je nahoře možnost importu a té zálohy. Ukládá se to někam do složky (jako soubor). Po přeinstalaci Firefoxu budete tento postup opakovat, ale tak, že si ten uložený soubor najdete a provedete export. Zdravím!

P.S. Zkuste si ten postup, než se zbavíte starého Firefoxu.

hodnocení

0x

Dobrý den.Můžete si záložky uložit třeba do emailu.Klikněte na záložky→zobrazit všechny záložky→tlačítko import a záloha→exportovat záložky do HTML→a uložíte záložky,které vytvoří soubor Bookmark do vybrané složky.Přejděte na email a přidejte si soubor jako přílohu a pošlete sám sobě.V emailu si je můžete nechat uložené navždy a pak si je znovu kdykoli načíst.To uděláte tak,že z emailu je stáhnete a uložíte do Vámi vybrané složky.Poté kliknete na záložky→zobrazit všechny záložky→tlačítko import a záloha→importovat záložky do HTML.

hanher*
hodnocení

0x

Nejjednodušší je k tomu použít program MozBackUp.

Není složitý a je možné si zálohovat i veškerá nastavení, cookies, apod.

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]