Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Užívám W7 asi už 5 let a jsem na ně naprosto zvyklí... Už mi tady nabízí W10 ale nevím jestli ho mám stáhnout... Jaký na to máte názor? V čem je dobrý W10 a dá se popřípadě nějak vrátit W7 pokud bych nebyl spokojený s W10?
Děkuji moc za vaše názory a rady
Pardon, ale tohle téma se tu od 29.7 omýlá stále dokola, je tak těžké použít vyhledávání ať tady, či na google zadat frázi "Windows 10 zkušenosti"?
Jinak možnost zpětnéhp downgrade je, nabízí jej přímo W10
zdar, Win 10 přináší spoustu systémových změn (většina běžných uživatelú to nepozná ) a docela dost "zmněn grafickýho rozhraní" podle mě je to částečnej návrat z Win 8 (8.1) zpátky k systému kterej fungoval spoustu let předtím ale je to dost zmodernizovaný a pár věcí co se povedly na Win 8 zústali i u Win 10 ( bylo jim líto vyhoďit úplně všechno :D )
záleží co se ti líbý a hlavně jak ten poćítać používáš ... pokud seš běžnej uživatel tak bych ti to doporučil aspoň zkusit a pokud s počítačem pracuješ na vyžší úrovni tak bys to mněl udělat abys nebyl pozadu :D
jinak k tomu vrácení zpět na Win 7 tak já mněl Win 8.1 a možnost vrátit se zpět tu je tak předpokádám že u Win 7 to bude taky ( nijak jsem to nezjišťoval )
jinak jako každá věc od Microsoftu tak i Win 10 má pár nevýhod .. např to "žere" cca o 100-500 Mb RAM výc jak Win 8.1 ( srovnání s Win7 nemám ) a je tu šance 1:10 že během updatu se něco pokazí pravďepodobné to nepoznáš ale v krajních případech to múže znamenat i ztrátu podstatný části Windowsu a s tim si běžnej človék nemusí sám poradit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.