Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenabíjí se mi Notebook

Od: simkka* odpovědí: 1 změna:
Ahoj já jsem SimKKa. Mám takový problém. Když sem hrála hru a napájela sem si Notebook tak se mi zastavila ikonka napájení a nefungovala a když sem měla nabíječku v notebooku a v zásuvce sekal se mi notebook ale při odpojení jel úplně v pohodě tak sem nechala notebook odpojený a teď má 0% baterie a když jenom na 1 sekundu odpojím nabíječku ihned se mi vypne Typ notebooku: Dell Inspiron N5110 Zkoušela sem dávat i sestřinu nabíječku ale nepomohlo to :/ Prosím pomoc :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neporadím,snad jen nechej jej pořádně odpočinout a pak dej zpět na nabíječku(alespoň hodinu?) aby celý vychladl,je možné že byl přehřátý a sám se takto ochránil před zničením! Nebo je možné že se něco porouchalo,Stejně jako mladýmu-2 měsíce po vypršení záruky odeělo napájení-zdroj je OK,zavada v NTB!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]