Nejste přihlášen/a.
Ahoj já jsem SimKKa. Mám takový problém. Když sem hrála hru a napájela sem si Notebook tak se mi zastavila ikonka napájení a nefungovala a když sem měla nabíječku v notebooku a v zásuvce sekal se mi notebook ale při odpojení jel úplně v pohodě tak sem nechala notebook odpojený a teď má 0% baterie a když jenom na 1 sekundu odpojím nabíječku ihned se mi vypne Typ notebooku: Dell Inspiron N5110 Prosím pomoc je to v baterce notebooku mám koupit novou?
Zastavila se ikona tudíž se ani notebook nenabijí :/ Je furt na 0% Ale když ho mám připojený nevypne se mi Ale když ho odpojím tak se vypne protože je 0% baterie
no tak máš 2 možnosti... vadný adaptér= zkusit jiný se stejným napětím a polaritou, ta horší varianta je vada v obvodu napájení NB=servis
může...to jsem opoměl..ještě zkus baterku vyndat nechat NB chvíli bez ní a pak znovu zkus nabíjet..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.