Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení wifi k mobilnímu internetu

Od: kd odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit jaký si mám zakoupit wifi reuter, který bych v domě požíval na připojení chytrého telefonu. Mám mobilní internet od 02 zapojený v notebooku.

Předem děkuji Karel

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chápu to tak,že momentálně máte modem,který nemá wifi?No pak jakýkoli,který wifi má.Já mám od o2 Zyxel P-660HN-T3A.Wifi na mobilu chytám po celém domě,který má jedno patro,všude bez problému.Mám ho 6 let.

kutululu
hodnocení

0x

Mobilním internetem máte na mysli přes flashku?

kucharinka*

my máme klasický Wifi router a připojujeme se na něj všichni pres mobil,ntb,PC ...nechápu vaši otázku*smich*

kd
hodnocení

Mám mobilní modem HUAWEI MOBILE typ E160 HSDPA USB Stick

kutululu

Já mám doma tenhle router, do kterého se flashka strčí a pak to funguje jako wifi.

Připojení wifi k mobilnímu internetu

111®
hodnocení

0x

no já to chápu tak, že má USM modem píchnutej do NB a poskytovatele O2 a chtěl by s tím to modemem nějak propojit router s wifi a ten by mu zářil po domě, což podle mne nejde...

doplněno 14.08.15 10:55:

no pokud takový router má, a když má takový co USB nemá tak jak? se nechám též poučit...

Proč by nešlo?
" Flashku"dát do wifi routeru s USB a jedu.
Záleží jaký máte cenový limi a co dále požadujete, ale obecně to uměl snad každý asus s USB, který se mi dostal do ruky.
dvtech.ekatalog.biz/...

A nebo koupit 3G router a do něj se dá rovnou simka: czc.cz/...

doplněno 14.08.15 13:38:

111®-
Pokud to bylo na mě tak si přečti otázku- ptá se jaký si má koupit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]