Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazané fotky

Od: samurraj® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, stala se nám doma nemilá věc, ve foťáku na CF kartě jsme si zřejmě smazali asi 15 fotek, které jsou docela důležité. Prosím pěkně, existuje nějaký software i placený, který by je nějak dokázal vrátit zpět? S foťákem nebylo of doby smazání foceno. Děkuji za konkrétní rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Hardvér, nevím, ale třeba program Recuva a jiné.

hodnocení

Tak jsem zkoušel tu recuvu, sice mi to našlo smazané fotky v jpg a obnovilo, jenomže nejdou zobrazit, všude je jen černo...asi jsou poškozené clustery či co.. tak bohužel a to s s foťákem nebylo foceno

kangaroo*
hodnocení

0x

GET DATA BACK (verze NTFS a FAT) tohle je taky dobrý program a na ulož.to se dá pro "studijní" účel použít :)

stonek*
hodnocení

0x

Chce to nejdriv udelat zalohu te smazane karty, aby jste se nemusel bat ztraty, pak je mozne zkouset vsechno mozne. Smazana karta by mela jit precist a obnovit soubory, nebyla-li prepsana.

hodnocení

0x

Zatím vždy nejlepší výsledky mi podal PC inspector smart recovery, je zdarma.

doplněno 13.08.15 11:06:

Smart recovery je určen hlavně pro paměťové karty a pro sobory obsahující obrázky různých formátů, takže si poradí nejen se soubory vymazanými, které stejně na kartě zůstávají, ale asi dokáže opravit i drobné vady.

fex
hodnocení

0x

Mě pomohla několikrát recuva, ale je pravda, že vždycky na pevném disku, nikoli na paměťové kartě.

hodnocení

0x

Jestli se vám nedaří, a fotky jsou pro vás důležité, oslovil bych firmu. Třeba zde. Sice to bude něco stát, ale jsou i fotky, které si to zaslouží.

hodnocení

Mě by jen zajímalo když to nejde všemi dostupnými programy, které jsem zkoušel, jak si s tím může tedy specializovaná firma poradit? Jaké používá metody, programy? Já jsem také ochoten si koupit program, který by to uměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]