Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy v prohlížeči, pomalý počítač

Od: accur odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

spolu s prográmkem na střih MP3 souborů jsem si do počítače nainstaloval nějaký software, který mi do okna v prohlížečích přidává reklamy - viz. screenshot a počítač je pomalý. Testoval jsem již pomocí avastu, spybotu i ad-aware.

Nějaké programy jsem tím odstranil, ale reklamy stále zůstávají. Nevíte čím to je a jak na to vyzrát?

Reklamy v prohlížeči, pomalý počítač

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

willy
hodnocení

1x

Podivej se do systemu - programy a dej filtrovat podle data instalace. Tento program bude nainstalovan ve stejnem case (nebo podobnem - radove sekund) jako ten MP3 programek. Pravou mysi na ten toxicky program a odinstalovat. Hodne svinstva se zapise i do registru

Start, spustit - napis regedit a nech vyhledat stringy s nazvem toho programu a pak vse smazat .. (toto je uz ale pro pokrocilejsi uzivatele)

Nebo - odinstaluj MP3 program a nainstaluj znovu ale pozorne behem instalace pred kazdym potvrzenim "dalsi" sleduj, co jsi zapomel nechat zacmrkle k instalaci - a tak se da identifikovat to svinstvo .. ;)

Nektere svinstvo se schovava rado i mezi doplnky prohlizece. Bacha na to.

iz*
hodnocení

1x

A do budoucna na podobné problémy vyzrajete tak, že budete číst vše, co Vám instalační programy píší, vždy vyberete "vlastní" (názvy se mohou trochu lišit) instalaci a odškrtáte vše, co nainstalovat nechcete. (Vyberete/Ponecháte-li "default", nainstalujete si často i nějakého "prevíta"...

willy

Presne tak ivzez *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]