Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Věřím, že se tu snad najde někdo, kdo mi poradí.
Koupila jsem si nový PC, ale nejde mi tam internet, kabel mám normálně připojený a ukazuje mi to, že je to připojeno, ale jak je na liště jakoby ta ikonka těch monitorů (jestli je PC připojen k netu) tak tam svítí jen jeden ten monitor a jen občas blikne i ten 2. (muj brácha vždy říkal, že musí svítit oba monitory, aby net fungoval bez problému) noo a i když se mi ukazuje, že je to připojeno, tak když net zapnu, nenačte se mi žádná stránka, nejdřív jsem myslela, že je problém s kabelem, ale když jsem prohodla PC a zkusila ten samý kabel připojit do jiného compu, internet fungoval bez problému. Je možnost, že mi někdo dokáže poradit? Napadlo mě, jestli není v PC něco blbě nastavený nebo tak, děkuju
Co myslíte tím "jiným compem"? Pokud jste připojila třeba sousedův pc z jeho zdířky, tak to samozřejmě fungovalo. Váš nový pc má jinou IP adresu a musí se o této změně dovědět poskytovatel a ten vám znova nainstaluje.
Jiným compem myslím PC, který jsem měla předtím, musela jsem si koupit nový, protože tenhle je dost v děsivém stavu a takhle nejde tam grafika, jinak zapnout jde v pohodě noo a když ten svuj starý připojím v poho, tak mi to jde, ale jakmile připojím ten nový, tak mi to nejde. Noo nechápu, jak by to mohlo souviset s IP adresou, když vždy když jsem tam připojila třeba notebook, tak mi to šlo taky bez problému...
JJ dekuju ...
Já mám teda Windows XP, Net Framework ani popravdě nevím, co to je a jak zjistím, jestli to v tom PC vubec je a ktera verze
A ovladač to prý má: Broadcom NetXtreme gigabit Ethernet Adapter aspon to se mi ukazuje .-P
Tak se chci zeptat, kdyz rikate pokracovat stazenim vsech ovladacu, jake presne myslite, Jake jsou potreba k fungovani internetu?
Děkuju
Ale je pravda, ze kdyz jsem zkousela vyhledat v tom PC Net Framework nevyhledalo mi to nic, je mozný, že v tom PC není vubec?
doplněno 12.08.15 20:50:tak ještě otravuju protože mi nejde nainstalovat ten Net Framework, ukazuje mi to, že v PC není k dispozici: Instalační služba modulů systém windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.