Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi den hraju na serveru Posterus (hlavně kvůli tomu, abych si postavy vyzkoušel), ale jelikož jsem nikdy předtím nehrál, tak by mě zajímalo pár věcí
- Jak vylepšovat věci? Nebo jak posílit postavu? Nyni mám 70lvl warlocka a klidně mě zabije i příšerka 55lvl
- Četl jsem, že jako warlock můžu mít několik summonů, zatím mám 3, ale zbytek nevím, jak získat. Jde mi hlavně o toho démona.
- Jde získávat Soul Shardy i nějak jinak, než je vysávat z nepřítele? Dnes za cca. 30m mi vypadl jeden, což mi příjde docela trapný :D
- U druida bych měl mít možnost se proměnit do?ptáka?, ale u trenéru se mi to vůbec neukazuje
- Jakou postavu by jste doporočili na lehčí hraní? Jde mi hlavně o PvM (budu přecházet bud na offik nebo nějaký pomalejší server). Četl jsem, že prý paladin je hodně lehká postava a postupem času i mág.
- Jaká profese vám příjde nejlepší? Prý se s tím na offiku dá vydělat, tak bych rád věděl, co se vyplatí nejvíc
To je asi vše.
Předem moc děkuju za každou radu!
Ahoj,
doporučuji si asi prvně zahrát nějakou singleplayer RPG hru, aby jsi pochopil RPG prvky doporučuji např. Diablo II, Gothic RPG her je spousty...
č.1 Nevím jaký xp rate je na tom tém serveru, ale toto je alfa omega PRG her a jestli jsi jetě nepříšel na to, že věci tí padají práve z těch monster a každá ta věc má určité hodnoty, které ti pomůžou nebo jsou absolutně zbytečné. Proto ti doporučuji začít nějakým singleplayer RPG
č.2 jako warlock máš několik petů, nevím jakého demona máš na mysli, jelikož každý tvůj pet patří do kategorie démonů, obecně platí, že e na ty pety dělají questy, které dostanes u trenéra (ovšem to je standard, težko říct, jak to funguje na tvém serveru
č.3 Soul shard, už pole názvu je jasné že se jedná o duši, zase nevím jak to funguje u tebe na serveru (možná j tne spell bugnutý) každopádně obecně platí, že při použití spellu soul shard před těsně umrtvením nějakého monstra ziskáš soul shard, později i v růběhu používání toho spellu
č. 4 Dřív se na proměnu dělal Q za doby TBC od Wotlku tě to naučí trenér, ovšem až od lvlu 60 tuším, lzde dohledat
č. 5 PvM se nepoužívá říká se PvE, co se týče class, je to celkem jedno, záleží co tě baví a do jaké role se chceš dostat (healer/tank/dmg), během expení se člověk naučí, ovšem nesmí hrát na nějaké rychlokvašce, kde za den udělá 70 lvlů.
č. 6 Samozřemě že profese slouží i k vydělku a ne jen na ofiku, ale předeším k užitku, záleží jestli chci jen farmit goldy nebo mít i užitek, pokud užitek vyberu si takovou profesi, která pasuje ke classe např. tailoring k mágovi. Pokud chci jen farmit goldy vyberu si skinning/minning
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.