V tomhle tedy nejsem odborník, ale nemá počítač windows 8 už "předuložený" když mi brácha přeninstalovával noťase, tak nepotřeboval žádný CD - vše potřebný je už v notebooku, jen to zpustit..
Taky si na desítky ještě raději počkám.. i když už se mi tu vtírají..
Opravdu to jde odinstalovat pouze to dává dotazy co vám tam ještě schází, jako například Režim hibernace atd. Odinstalece s musí provést do jednoho měsíce od instalace.
Mám to vyzkoušené.
wladi*
Zdravím, nevíte zda po vrácení k W 8.1 je možné ještě se znovu vrátit k W10? Děkuji
To jsem osekal na tovární nastavení a čumí na mě radostně W10..Aaale objevil jsem truc program na fízly,zvaný Destroy Window Sspying ..Neumím english,takže pardon,jestli jsem to blbě opsal..Jinak mnoho díku rady...Zustanu ustlaný u W10 se všemi OFF osekanými vlezlostmi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.