Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W10-nefunkční aplikace

Od: rudy63® odpovědí: 6 změna:

Ve W10 se nedají otevřít některé aplikace (Store,fotky).Monitor blikne a zobrazí se zpráva "aplikace se nedá otevřít" ..další informace ve store.Ten ale také nefunguje.V centru akci jsou aplikace zobrazeny a tady se s nimi nedá také nijak manipulovat.Jdou tedy nějak samostatně nainstalovat, nebo lépe opravit jejich funkčnost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nakobyl*
hodnocení

0x

také mi občas bliká při spuštění obrazovka - spravím to vypnutím"na tvrdo" - laicky vytrhnu kabel za zásuvky a pak to funguje. Ale že by to bylo dobré? Určitě ne. W 10 zatím není to pravé ořechové

hodnocení

Asi jsem se špatně vyjádřil. Ostatní funkce W10 jdou normálně.Monitor blikne jen, když chci zapnout zmíněné aplikace, ale ty nereagují.

W10-nefunkční aplikace
ondra*

Už ti někdo poradil?

Teké to mám a nevím co s tím.

rudkr63

Sice nikdo neporadil, ale po nějakých aktualizacích, co chodiliy, tak se to rozběhlo samo. Zkus dát bod obnovení-pokud ti to šlo dříve.Od tý doby to všechno je OK.

duha*

W10 je totální šmejd,katastrofa,příšerný co by ne vždyt je zadarmo

xddddd

Právěže není ty děcko jedno :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]