Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalení videa - jaký program

Od: anonnnym odpovědí: 5 změna:

Dobrý den všem,

nevíte nějaký progrm, kde se dají videa zpomalit? a JE ZDARMA KE STAŽENÍ?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud by to stačilo při přehrávání, tak to umí přehrávač KMPlayer. Editaci bych zkusil v programu Avidemux nebo VirtualDub. Programy jsou zdarma, ale nezkoušel jsem tu editaci, resp. nejsem si jistý, že tam video zpomalit jde. Nepotřeboval jsem to, ale možností pro úpravu videa je tam hodně, tak snad umí i toto. Zdravím!

hodnocení

0x

A co si od toho slibujete? Bude to vypadat dost příšerně.

doplněno 11.08.15 20:53:

jofa:

Pokud pustím padesátisnímkové video rychlostí pětadvacet - nejde o zpomalení, kterého se tazatel asi dožaduje. V tomto případě máte pětadvacet obrázků na sekundu a není problém. Problém je, když jich mám dvanáct a musím je dublovat nebo se pokoušet dopočítat něco mezi.

jofa*

Aby video bylo zpomalené a dalo se na to koukat, musíte mít video natočené 50snímků za vteřinu. Pokud jej zpomalíte na polovinu je video solidní. Samozřejmě záleží na pohybujícím se objektu (rychlosti) ve videu. Teď jsem na zoušku zpomalil průlet včely na polovinu a vypadá to dobře. Pomalejší objekty vypadají ještě lépe. Pochybuji, že Virtual Dub a podobné zadara něco takového solidně dokáži. Hlavně zpracovat 50snímků/sek. Dělal jsem to v Pinnaclu 18.

jofa*

ra252. Já jsem nepsal, že ho dám na 25 snímků/sek. Videeo "natáhnu" na 200%. Jeden snímek aktivní, druhý pasivní. Odborné výrazy neznám.

hodnocení

0x
Jde o to, jestli chceš to video zpomalit jednorázově nebo chceš aby každý kdo se na to bude koukat po tobě viděl zpomalený film. Jednorázové zpomalení zvládne každý lepší přehrávač. VLC, BSp .KM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]