Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde používáte email?

Od: lubosm odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám dotaz, chtěl bych se zeptat, kde nejčastěji máte emailové adresy? Já mám třeba seznam, centrum, a chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s nějakou jinou mailovou adresou. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V počátcích internetu jsem vyzkoušel různé, ale už cca 10 roků používám gmail.

josnow*
hodnocení

0x

Vlastní doména. Je to pár korun ročně.

bomba*
hodnocení

0x

gmail.Bezkonkurenční!

hodnocení

0x

já teda odjakživa seznam a v práci outlok. Můžete mi napsat, v čem je gmail lepší? Mám ho taky, když jsem někde cosi potřebovala, ale nepoužívám ho, protože mám všude nahlášený seznam a jsem líná to měnit:)

jakub*

Kytka25: Na to ti nikdo pořádně neodpoví, protože každý jej používá z jiného důvodu. Používám jej taky 10 let, dříve jsem zkoušel všelijaké české, ale GMail si mě získal.

Asi bude nejlepší, když jej vyzkoušíš.

outlook je e-mailový klient, který nemá s poskytovatelem pošty nic společného - v outlooku můžeš mít poštu ze seznamu, z gmailu, z firmy kde pracuješ atd.

gmail poskytuje prakticky neomezený prostor, má podle mě nejlepší antispamový filtr, intuitivní rozhraní, rychlé vyhledávání, a vůbec je dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]