Nejste přihlášen/a.
Mám notebook Lenovo IdeaPad Flex 10 koupený se systémem Windows 8. Vše bylo v pořádku, ale po přeinstalaci na Windows 8.1 začal "blbnout" v tom smyslu, že při zavření se místo do režimu spánku už nedal probudit a musela jsem ho natvrdo vypnout. Myslela jsem si, že to je problémovýma 8.1, tak jsem nainstalovala Windows 10, bohužel problém stále přetrvává. V nastavení je to správně - tedy aby se přepl po zavření na režim spánku. Dokáže někdo poradit, kde je chyba?
Ze stránek lenovo.com/drivers si stáhni všechny ovladače. Začni chipsetem a pokračuj dále. Stáhni všechno. Hlavně pro Windows 10. Po stažení to nainstaluj. Většina problémů by měla zmizet už po nainstalování ovladače chipsetu.
Nikde žádná chyba není, stačí jen nastavit pravidlo, jak se má počítač chovat při zavření víka. Je to vše v ovládacích panelech v nastavení napájení.
Ćastá to chyba. Na vině jsou ovladače po přechodu na 8.1.
Takže nevím zda to zafunguje už v těch 10kách, ale jinak ti nezbyde než se vrátit k 8.1 a pak si stáhnout nový chipset pro 8.1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.