Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk přes Wifi

Od: mickee odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám internet se sousedem dohromady a já jsem připojen na jeho wifi, kterou on má doma. Rád bych zesílil signál, tím že bych přikoupil svůj Wifi router, který bych měl doma já a zároveň bych rád tento router využil pro tisk na tiskárně v případě že NTB není připojen na pevný USB. Tiskárnu mám Xerox WC 3220 tisknu přes připojené USB z NTB Aceru svého (připojen neustále). Pokud chce manželka něco vytisknout musí mi přeposlat na email a já tisknu nebo doběhnout se svým NTB. Pro určitý komfort bych rád kdyby manželka v kuchyni klikla na vytisknout a u mě v pracovně by se tisk provedl a ona si jen doběhla. Je to prosím možné? Co předpokládám, tak by měl být router s tiskárnou propojený kabelem, zezadu tiskárny je zdířka připomínající koncovku k připojení na internet. Bydlím v domě o 100 metrů čtverečních, můžete mi prosím ze zkušeností i doporučit router?

Děkuji za Váš čas.

Milan

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

s typem vám neporadím, protože ani pořádně nevím, co za wifinu doma máme, ale je to ta, kterou dává O2 ke svému rychlému internetu.

Ale připsal bych vám něco k instalací tiskárny. Připojovat tiskárnu na Wifi není zrovna snadná úloha. Jestli můžete, přiveďte si někoho kdo to umí. Nejdříve musíte tiskárnu připojit kablem k PC, spustit Setup a proklikat se přes pár prvních kroků. Poté musíte kabl vytáhnout a dále postupovat podle instrukcí, které se objevují na obrazovce, nakonec restartovat a vyzkoušet na ostatních PC. Jak jsem napsal, není to zrovna snadná úloha. Jestli jste tuto věc ještě nedělal, pak se vám asi jen tak nepovede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]