Nejste přihlášen/a.
Mám jeden větší problém. Po upgradu na W10 mám zcela nefunkční výše uvedebou hru. Uvedu všechno, co jsem se snažil provést. Upřesňuji, že položku MSC mám na Startu v pol. Všechny aplikace. Zkusil jsem provést znovu odinstalaci. Po ní mi v té položce uvedená aplikace zmizela a také i dlaždice. Šel jsem na web. stránku xbox.live a v ní na stráne týkající se MSC bylo uvedeno Produkt je aktuální a to i po provedeném odinstalování. Když jsem znovu instaloval, objevila se ikona v Všechny aplikace, ale už ne v poli dlaždic, kde stále chybí. Na zmíněném webu jsem si otevřel Profil. V něm je uveden pro mne známý znak, pod kterým probíhalo přihlašování v době, kdy to fungovalo. Pak je tam uveden Last seen 3 min.ago a po novém otevření profilu to bylo už Last seen 33 min.ago. To znamená, že každý klik na otevření přes ikonu na hlavním panelu je registrován jako aktivní v mém Profilu.
Snad jsem všechno uvedl dost srozumitelně. Můžete mi poradit, jak můj problém řešit? Děkuji jsfvsk
Taky nevím co s tím, od včera karty nefungujou, u 8.1 nebyly, MS je tam dal s 10 po upgradu. Do včera šly off-line, i bez přihlášení k účtu MS. Ikony mi zůstaly, po kliknutí stále načítá, ve správci úloh se objeví, ale jen na paměti procesoru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.