Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod videa z HD

Od: nick1 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zná někdo dobrý program na převod videa z HD kvality do normální kvality, aby mi to šlo přehrávat i na starší televizi.

doplněno 09.08.15 21:21:

Ten jsem zkoušel, ale jak převést video z HD do normální kvality, aby to šlo přehrát i na starší televizi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zkuste si program Format Factory. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 09.08.15 21:40:

nick1 - co to je za termín starší TV? Jaké formáty videa v ní přehrajete bez problémů? Jde o nějakou chybovou hlášku (např. že soubor videa nelze přehrát)? Proč ve Format Factory ten soubor videa jen nepřevedete na formát souboru, který Vaše TV umí přehrát? Není to chyba obsluhy (nastavení) programu Format Factory?

ctb*

to jsem chtěl taky napsat! :D

luha*
hodnocení

0x

Zkuste FreemakeVC, .konverze do mp4, rozměr 720/404 pro formát 16/9, bittrate 1700.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]