Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout film přimo do flešky

Od: begi25® odpovědí: 9 změna:

Chtel bych poradit.Jak mam stahnout film přimo na flešku a ne na pevny disc.Začatečnik-prosim navod.Diky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nastavte si, kam ukládat přímo ve svém prohlížeči - tam si to zvolíte. No, a flashku musíte mít již dříve připojenou k PC (a musí na ní být dost místa). Zdravím!

1) P.S. Během stahování nesmíte tu flashku odpojit (vytáhnout).

2) P.S. Mohu pomoci s nastavením pro Firefox.

doplněno 07.08.15 21:08:

Nemáte zač. Zkuste si to a jestli bude problém, tak dejte vědět.

doplněno 07.08.15 21:57:

Tak, přes torrenty jsem nikdy nestahoval. Ale, pouhé stažení souboru z odkazu by neměl být problém, resp. viz můj popis. Já si ve Firefoxu mohu nastavit ukládání takto - Předvolby (Nastavení) / Obecné a tam Uložit všechny soubory do (a potom si vybrat tu flashku) nebo U každého souboru se dotázat, kam ho uložit (a vyberete si to umístění při klepnutí na odkaz pro stahování). Můžete zkusit stahovat i klepnutím pravým myšítkem na stahovací odkaz a tam si v nabídce vybrat Uložit odkaz jako (a zase si to místo vybrat). Ovšem, Vy stahujete torrenty a k tomu je asi nějaký program - a tam to bude v jeho nastavení.

07.08.15 21:03
hodnocení

Diky moc.

hodnocení

Určite to bude fungovat,prave stahuju film.Chtelo ti jit do nastaveni a potvrdit fleš.ješte jednou diky.

hodnocení

Omlouvam se ale nepodařilo se stahovani.Stahlo se to do mistniho discu jak to bylo předtim.Na flešce to jen zaznamenalo odkud sem to stahnul.Stahuju z torent.cz.Poradte prosim.

Ty sis uložil pouze kam to má stahovat z prohlížeče a u torrentu to stahuje jen 100kB soubor, který spustí samotný torrent... Takže ještě musíš nastavit kam se má ukládat ten torrent a to nastavíš přesně v tom programu na torrenty.

a to je takový problém přesunout stažený soubor z disku na flashku?

hodnocení

1x

A proč přímo na flešku, když s tím máš problémy? Vždyť kopírování filmu z PC na flešku je otázka minuty.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jednoduše: Otevřu si složku s filmy, kliknu pravým tlačítkem na film, v nabídce kliknu na Odeslat a vyberu Vyměnitelný disk.

ivoradek
hodnocení

0x

Dobrý den.

Prosím o sdělení,jak mám stáhnout filmy z PC na Flasch.mám 74 roků tak prosím o jednotlivý postup./Polopaticky/

Předem děkuji za trpělivou radu. Ivo Řádek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]