Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Letos v lednu jsem koupil AVAST SECURITY na dva roky.Vše fungovalo.Nyní se na ntb objevila ikona Avastu,že ochrana počítače je ve zkušebním režimu a mám koupit další.Prosím o radu,co s tím.
Děkuji
Podobný problém jsem měl na jaře. Požádal jsem Avast o opětovné zaslání kódu a oni bez problému vyhověli. Přesný postup si už nepamatuju, ale přečtěte si text, který jsem od Avastu dostal. Třeba Vám to pomůže.
Vážený zákazníku,
zaznamenali jsme váš požadavek na opětovné zaslání licenčního souboru k programu Avast.
Pro vložení licence do programu prosím postupujte podle následujících kroků:
1. Ujistěte se, že máte na svém počítači nainstalovaný program Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security nebo Avast Premier.
2. Váš licenční soubor je přiložen k tomuto e-mailu. Uložte si licenční soubor do bezpečné složky na svém pevném disku. Tento soubor je nezbytný pro úplnou aktivaci vašeho programu Avast - soubor neobsahuje instalaci programu, proto prosím soubor neotevírejte před tím, než si antivirus Avast nainstalujete.
Pokud se vám u tohoto e-mailu nezobrazuje příloha, ujistěte se, že máte ve svém e-mailovém programu a u poskytovatele internetu povolený příjem příloh. Poté znovu zažádejte o zaslání licenčního souboru.
3. Jestli už máte program Avast nainstalovaný, stačí dvakrát kliknout na licenční soubor. Tím se licence vloží do programu.
4. Případně můžete spustit rozhraní programu Avast a kliknout na záložku Nastavení.
Vyberte {sp} Předplatné a tlačítko Vložit licenční soubor. Potom jednoduše vyberte soubor License.avastlic ze složky, do které jste ho uložili v kroku 2. Klikněte na soubor a stiskněte tlačítko Otevřít.
5. Zobrazí se vám dotaz, jestli chcete vložit licenci do programu. Stiskněte Ano. Program automaticky nahraje licenci do programu a nastaví její platnost.
POZNÁMKA: Vaše licence je platná ode dne nákupu, ne ode dne aktivace.
Pokud máte jakékoliv problémy s vložením licenčního klíče, pokračujte prosím na stránku podpory
avast.com/...
Děkujeme, že jste si vybrali Avast
S pozdravem
Váš tým Avast
Avast Support team
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.