Nejste přihlášen/a.
Všemožně hledám a stále nemohu nalézti odkaz na nějaké informace k této grafice. Všude možně se píše, že tato gk má jen 2x DVI-I. I přimo u výrobce.
Přesnější označení je: GV-NX76T256D-RH
A co je tedy potom toto za grafiku, marně se ji právě pokouším identifikovat, právě to jde o to hůřeji, protože nemám ji momentálně v čem odzkoušet a tedy zjistit info o jádře atd.
Bylo mi řečeno, že je to Gigabyte 7600 GT dokonce i ten nápis nad PCIE to dokazuje, jenže právě nikde jsem nenašel dokument s existující gk s D-SUB.
Dále mě zaráží to, že obsahuje konektor pro větráček.
Že by to potom byl nějaký zdařilý padělek? Nebo už nevím.
Jenže to nebude ona když je tam jasně psáno, že má DUAL DVI-I a tato na tom obrázku co jsem dal já má 1x DVI-I a 1x D-SUB! navíc ten D-SUB má ty novější menší kontakty kterými je připájen k pcb.
Na to se ptám co je to tedy za kartu když má i D-SUB, ale i zároveň označení GV-NX76T256D-RH protože takto se jeví jako Gigabyte 7600 GT ale jen tím nápisem nad pcie, chladič na ní je, byl aktiv, ale ten asi nebude originál.
Když si obrázek zvětšíte tak je tam jasně vidět ten modrý D-SUB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.