Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozené obrázky v počitáči

Od: vaks odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nedávno ze dne na den jsem zjistil že mi zhruba 2 měsíce nejdou otevřit fotky, obrázky.

Některe jdou některe ne, nevím vůbec čím to může být.

Při otvírání nefun. obrázku mi to píše: že soubor je pravěpodobně poškozen nebo je přilíš velký.

Fotky, obrázky mi před 2 měsicí normálně šli.

Díky moc za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Možná vir. Zkuste nainstalovat jiný prohlížeč obrázků a použít i jiné obrázky mimo těch co jsou již v počítači na pevném disku. Pak napište výsledek.

vaks
hodnocení

Tak jsem zkusil stáhout jiný prohlížeč fotek- Fastone Image viewer 5.4. Tenhle prohlížeč mi poškozené fotky nenajde, vubec nevím co mam stím dělat. Vir to určitě být nemohl, mam Eset Not antivirus.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jaká je velikost fotek a v jakém jsou formátu? Zkus jich pár zkopírovat jinam a otevřít je v jiném umístění.

doplněno 07.08.15 18:54:

Jaký formát? Ta velikost je na fotky docela malá.

doplněno 07.08.15 19:03:

Zkus nějakou z těch fotek přetáhnout SEM.

doplněno 07.08.15 19:23:

Nehodil, nic tam není.

vaks
hodnocení

Poškozené fotky mají různé velikosti, při kliknutí na vlastnosti poškozené fotky se objeví přímo velikost fotky např: 576kB, taktéž ve vlastnostech měním prohlížeč fotek, avšak furt to stejné - format neni podporován nebo je poškozen.

Zkoušel jsem dávat poškozene fotky na Uložto, taky neuspěšné.

vaks
hodnocení

Formát jpg.

vaks
hodnocení

Tak jsem to tam hodil a taky to nejde otevřít.

vaks
hodnocení

Příhlásil jsem se na můj google učet, přidal poškozenou fotografii a nejde stále otevřít.

ladinpraha*

Tak už se tam objevil.

Název: 12cornysumperk_70_JPG.jpg.crypted

Velikost: 153kB

Ani po přejmenování nejde otevřít, tipuji na virus, ale zatím jsem blíž nezkoumal. Třeba teď poradí někdo zkušenější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]