Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v notebooku jsem měli wifi přímo na liště dole, a ted se nám vytratila. Jak jsme jí hledaly, tak se nám z té spodní lišty vytratilo úplně vše, zvuk, bezdrátové připojení, skype, prostě vše a nikde to nemůžeme najít v počítači... Nevíte co s tím? Děkuji
V pravým dolním rohu na hlavní liště vedle hodin byste měla mít takovou bílou šipku (trojúhelník) která jakoby směřuje nahoru. Když na ni kliknete a potom kliknete na Přizpůsobit... tak se vám otevře okno s různejma ikonama který si můžete nastavit aby se vám tam zobrazovali. Najdete ikonu wifi připojení (nevím přesně jak se to jmenuje protože momentálně noťas nemám) a rozkliknete si možnosti (jsou tam 3) a nastavíte si tam možnost Zobrazovat ikony a upozornění a potvrdíte klikem na OK a mělo by bejt hotovo.
doplněno 06.08.15 17:04:Nemáte ta tohle?.?.?
doplněno 06.08.15 17:04:Oprava: tam
nikde žádnou šipku nemám. A i když dám do vyhledávání zvuk, hlasitost, bezdrátová připojení atd tak mi o nic nenajde.
ne nemám , žádnou šipku
doplněno 06.08.15 17:12:mám dole na liště pouze klávesnici a čas. nejdou nám ani F-ková tlačítka kde máme vypnout a zapnout wifi...
Tak to zluste přes START - OVLÁDACÍ PANELY a tam klikněte na IKONY OZNAMOVACÍ OBLASTI a dál pokračujte jak sem psal v 16:50.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.