Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čb obraz při propojení nb a tv

Od: lupen odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat co mám udělat abych měla barevný obraz na (barevné) televizi když do ní chci promítat fotky z notebooku (Acer Extensa 5220). Propojovací kabel má na tv straně scart, na straně do notebooku S-VHS 3,5mm JACK konektor. Po připojení vše funguje, jenže černobíle a to mi na promítání fotek jaksi nestačí. Někdo mi poradil, že když to propojím přes video tak to bude barevné, ale není. Prosím, poraďte co s tím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reseni je v odlisnem zapojeni scartu.

elektroworld.info/...=

hodnocení

0x
Nemusí to být ve scartu.
Mě to dělá také. Mam to zapojený přesně jako vy. V nastavení TV, v nejakych prioritach přehazuju mezi vstupem s-video a vstupem druhym. Nevim honem jak se ted jmenuje. Fotak mi jde barevne na jedno nastaveni a notebook na to druhe. V opacnych pripadech je to vzdy cernobile.
Takze kouknout na nastaveni TV.

Ano mate pravdu, pokud tazatel klikne na mnou vyse uvedeny odkaz a precte si i diskuzi pod clankem, je to tam uvedene.
Bohuzel ono prehazovani s-video a composite umi jen novejsi televize.
Starsi jedou jen composite.
Obcas jde composite nastavit i v ovladacich nvidia gr.karet a pak by melo vse fungovat i na starsich televizich a bez upravy kabelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]