Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem dostala nový notebook s Windows 8.1. Můj problém tkví v tom, že se s ním nemůžu připojit na wifi, co máme doma. Na jinou wifi se připojí normálně. A jiné zařízení se na tu naši domácí také připojí norálně. Chyba bude asi někde v nastavení mého notebooku. Nevíte někdo, jak si s tím poradit?
Ano, wifi najde. Když dám připojit a zadám správné heslo, tak to po chvíli napíše, že se nelze připojit. Chybu jsem nikde napsanou neviděla. Zabezpečení sítě máme WEP. Ale router momentálně restatovat nemůžu.
Spíš jde o to, že se zrovna k routeru nedostanu, ale později to zkusím. Akorát nevím, kde to nastavení wifi karty najdu. Doteď jsem totiž byla zvyklá na XP, takže Win 8.1 je pro mě naprostou novinkou.
Není v routeru zapnutý filtr MAC adres? Tím by to také mohlo být, buď vypnout a nebo přidat MAC adresu nového zařízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.