Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Free internet do NTB

Od: dedek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Doma mám WiFi a v ostatních připojeních se moc nevyznám.

Protože mě zhoršení zdravotního stavu poslední dobou provází po nemocnicích, a v některých nemají ani TV, tak jsem si koupil 12"NTB.

Zjistil jsem ovšem, že ne všude mají pro své pacienty internet (a když tak jen na nadstandartu za 400Kč/den) a ani jiný free int. není dostupný.

Potřeboval bych k tomuto noteboku spolehlivé a rychlé připojení na net a tak jsem našel dva přijimače, které by mě mohly tento problém vyřešit.

levnější, který asi bude trčet z NTB a překážet v posteli

modemy.heureka.cz/...

a dražší, který by byl asi lepší, ležel by někde v šuplíku,a nepřekážel

o2.cz/...

Nyní budu v Liberci. Moc se v tom nevyznám, oba by měli umět LTE (pokud někde bude) a tak by mě zajímalo zda by zvládli i simku s 3G tarifem pokud by nebylo LTE připojení a jaký tarif bez nějakého omezení pro občasné připojení zvolit.

Budu většinou surfovat, možná stáhnu nějaký film pro dlouhou chvíli či Youtube a nechci být omezován nějakým FUPem, protože nevím kolik to obnáší.

P.S. Chytrý telefon nemám a ani jej nechci i když by to nebyl problém, ale to titěrné písmo a dotyková klávesnice mi vadí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No tak nějak všeobecně je toto bezdrátové připojení docela drahé a vždy jste omezen FUPem, po jehož vyčerpání dojde ke snížení rychlosti na úroveň "o nervy"

hodnocení

0x

Tak zavolejte do tý nemocnice na to oddělení na který půjdete ležet a zeptejte se jestli tam nemají připojení k netu.

V dnešní době je v nemocnicích který se dávali do lepčejšího stavu za evropský peníze wifina (nebo i zásuvky na net na pokojích) standard.

dedek*
hodnocení

Bohužel nemají.

Byl jsem tam teď 3 dny a mají jen zmíněný nadstandart za 400Kč, (taky jsem se divil) tudíž jákákoliv i drahá varianta Free vyjde laciněji.

Když už teď vybírám náhradu, tak aspoň ať je to kvalitní i do budoucna, zatím bych do toho asi strčil na zkoušku tu G3. Snad to bude fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]