Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se to?

Od: fejkivy odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer vyplatí se 50mb za 50 Kč na týden? Je to dobrý internet a přiměřeně zvolená cena? Děkuji. Potřebuji to převážně na psaní si přes Facebook, případně občasné čtení na internetu, občas YouTube. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

1x
Zdravim,
předpokládám že se bavíme o internetu v mobilu a o tzv FUP limitu. Osobně mám 4 GB (4000Mb) na měsíc tzn cca 1GB na týden a mnohdy mi to nestačí. Ale je pravda že jsem hodně na cestách a musím mít neustále přístup k emailu atd , nahrávám fotky, prohlížím fotky, stahuji materiály k práci, spravuji webové stránky apod. A to kde je možnost tam se připojuji na WiFi. Pokud s tímto limitem 50Mb půjdete na YouTube tak Vám stačí pár videí a je vyčerpáno.
.
Hezký den NutT

kutululu
hodnocení

1x

Na fb messenger nebo tyto různé aplikace na psaní to vystačí s přehledem. Na youtube můžete zapomenout, zrovna jsem si nedávno pustila jeden videoklip a ejhle 28 MB bylo pryč.

hodnocení

0x

I při běžném surfování lze vyčerpat za hodinu, 50MB je optimální objem tak na jeden den.

tregedo*
hodnocení

0x

Zdravim Vas, nemate to od vodafonu nahodou? , jestli jo ,tak bacha... ja jel na dovcu (zona1) a pred odletem jsem si aktivoval sluzbu na den za 69,-kč se vsim, svagr to same... zapnu to tam , naskoci upozorneni: vitejte a bla bla bla, projel jsem facebook , maily, no max , hodinu, druhy den to same, ze se jako pripojim uplne stejne... hlaska se mi neobjevila uz ze jsem zapnul sluzbu na 24h , neresil jsem ...no po navratu domu koukam a data za 1200,-kc a to jsem mel za mesic prosurfovano cca 250MB (mám meric v telefonu-Call meter), no samozrejme tel na reklamacni oddeleni vam nedaji, pouze formulare. Tak bacha na to, pekny den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]