Nejste přihlášen/a.
Zdravím,měl bych dotaz.Mám PC zhruba 3 roky.Chtěl bych se zeptat na přibližnou délku života PC.Díky
To Pavlinos:
Pokud tu mohu zafilosofovat,stárnutí vlastně jakéhokoliv technického zařízení,tedy i počítače,je jednak fyzické-opotřebení HD,ventilátory ,zdroj,některé součástky.A pak morální , dané technickým pokrokem.To je u počítače podstatné.Já sám si užívám počítače už mnoho let.Pamatuji malé počítače s nimiž jsme začínali učit děti programování,a PC v osmdesátých letech.První HP 286,ten jsem užíval ještě s DOS systémem a řadou programů na disketách,pak PC 486 už s Win85 pak další PC pentium 1
s Win 2000 a teď nový s WIN XP Proff. Snažím se,aby moje komunikační a editační a obrazová i herní činnost byla co nejefektivnější.
Morální zastarání probíhá i u monitoru a u tiskárny.Stejně zastarávají i další periferie.Přesto že funkčně jsou ještě v pořádku.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.