Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční touchpad

Od: rudy63® odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu: Po nainstalování W 10 (nevím, jestli to souvisí) prestal čístečně fungovat touchpad.Lze pohybovat kurzorem,ale nejdřív musím v nastavení "myš.vlastnosti" povolit Elan.Vždy po rest. se to vypne.Potom lze kurzorem pohybovat, ale touchapd nejde nijak dál používat.Jedná se o nb Asus x55vd.Stáhl jsem ovladače v .zip ze stránek Asus, ale po rozbalení nevím, co s tím dál.Obr. 1. je ovladač k touchpad, 2. klávesnice

Nefunkční touchpad
Nefunkční touchpad #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, je to ovladači. Ale nevím, zda máte nejnovější - viz datum únor 2013, já na stránkách asusu našel květen 2013. I to mi připadá staré.. nicméně k instalaci:

Nemám 10ky ještě tak osahané a nemám je teď před sebou, takže radím z hlavy, ale musíte spustit správce zařízení. Takže přes vyhledávání vyhledat řetězec "správce zařízení" případně zkusit, zda nenalezne "devmgmt.msc"

Dále stačí nalézt ono zařízení, kliknout na něm pravým tlačítkem, dát aktualizovat ovladač a poté postupovat podle obrazovek. Mělo by tam být něco ve smyslu - vyhledat ovladač v počítači -> tam se proklikat k onomu stazenemu rozbalenemu zipu, vybrat soubor INF a potvrdit. Kdyztak me nekdo, kdo ma 10ky opravte. diky

hodnocení

Díky za ochotu.Již mi poradil kolega, ale je to tohle asus.com/... Novější jsem nenašel a asi ani není.Každopádně funguje.

Nefunkční touchpad #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]