Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Váš dotaz je moc obecný. Pod tímto pojmem si můžeme představit psaní na PC, znalost speciálních programů nebo i to programování. Zkuste být konkrétnější. Zdravím!
doplněno 05.08.15 11:58:Máte nějaký OS (operační systém) - asi Windows. Tam je také nápověda. Máte asi notebook a k němu zase návod. Nejlepší učení je zkouška - tedy, při procházení nabídky v OS si to zkusit.
Pokud narazíte na výraz, kterému nerozumíte, tak je vhodný vyhledávač. Asi znáte pojem ikona.
Když na ní klepnete pravým tlačítkem myši, tak se otevře nabídka a tam si můžete něco zvolit a zkusit. Ovšem, takto dálkově je obtížné vše Vás učit (a ani nevím, jaké máte Windows). Podívejte se pro studium Vašeho OS viz odkaz a podle druhu Windows si pohledejte odpovědi.
Já jsem se na to dívala ale mám problém-když kliknu pravým nemám tam vůbec kolonku vlastnosti.Kde je můžu najít?
Nabídka pod pravým tlačítkem je podle toho, kam klikneš.
doplněno 06.08.15 16:07:Nabídka Vlastnosti se ti objeví, pokud klikneš pravým na složku nebo soubor v PC, nikoli na stránku v prohlížeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.