Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S.M.A.R.T. HDD Scan

Od: pejo® odpovědí: 3 změna:

Zdravím Vás,

jde mi o S.M.A.R.T. hodnoty v aplikaci HDD Scan 3.3. , S.M.A.R.T. se mi zobrazí jako text a nevím proč? Zkoušel jsem starší verze a furt tam nám text. Posílám slepený obrázek. V prvním případě to bylo dříve a teď to nejde - první část obrázku. Druhá část obrázku je to teď. Operační systém jsem neměnil. Mám XP. Kde je chyba či co mi chybí? Děkuji za poskytnuté rady.

S.M.A.R.T. HDD Scan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stylar*
hodnocení

0x

no to netuším možná přeinstalovat aplikaci nebo novější verzi zkusit, jinak na zobrazení SMART disku mi přijde lepší CrystalDiskInfo: crystalmark.info/... (jenom je v něm potřeba zapnout zobrazení SMART hodnot v desítkové soustavě pro lepší pochopení)

hodnocení

Aplikace HDD Scan se neinstaluje. Někdo psal, že můžu mít potíže s knihovnou. Aplikaci CrystalMark znám. Na sledování S.M.A.R.T. hodnot používám více free aplikací.

hodnocení

Opravil jsem to utilitou WinXP Manager . Už nemusíte psát. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]