Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
jde mi o S.M.A.R.T. hodnoty v aplikaci HDD Scan 3.3. , S.M.A.R.T. se mi zobrazí jako text a nevím proč? Zkoušel jsem starší verze a furt tam nám text. Posílám slepený obrázek. V prvním případě to bylo dříve a teď to nejde - první část obrázku. Druhá část obrázku je to teď. Operační systém jsem neměnil. Mám XP. Kde je chyba či co mi chybí? Děkuji za poskytnuté rady.
no to netuším možná přeinstalovat aplikaci nebo novější verzi zkusit, jinak na zobrazení SMART disku mi přijde lepší CrystalDiskInfo: crystalmark.info/... (jenom je v něm potřeba zapnout zobrazení SMART hodnot v desítkové soustavě pro lepší pochopení)
Aplikace HDD Scan se neinstaluje. Někdo psal, že můžu mít potíže s knihovnou. Aplikaci CrystalMark znám. Na sledování S.M.A.R.T. hodnot používám více free aplikací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.