Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze DVD do AVI

Od: ladinpraha* odpovědí: 7 změna:

Momentálně mám jenom noťas (WinXP) a v něm jedno video ve složce VIDEO_TS. Potřebuji ho dostat do AVI. Otázka zní čím. Vyzkoušel jsem několik programů, ale buď po instalaci nefungují, nebo převedou jenom jeden soubor, případně při instalaci chybí nějaká knihovna. Zkoušel jsem AVC, TVC i jednodušší prográmky a nic. Díky za radu. Jde mi jenom o to jedno video (251MB). V PC bych si poradil, ale tady se mi nevede.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste Freemake Vido Converter. Jestli zdrojový soubor není nějaká "bestie", měl by to zvládnout.

freemake.com/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych zůstal u osvědčeného programu Format Factory. Zdravím!

doplněno 04.08.15 15:14:

Podívejte se viz návod, zda není chyba pouze v obsluze programu (jeho nastavení).

anglictina.liborzukal.cz/...

doplněno 04.08.15 15:43:

clayman - DVD Shrink snad pouze zmenšuje soubory DVD (nebo se tam vybírají), ale neudělá AVI.

hodnocení

2x

když jsem tohle dělal "ve velkém"nejlíp se mi osvědčil Auto Gordian Knot, brutálně jednoduchý. Nevím jestli zvládne DVD z HDD, ale snad jo. Načte si ho a dá na výběr, kterou stopu zkonvertovat na AVI. (samozřejmě tu nejdelší, ostatní jsou reklamy apd.) Už je to tak 5 let, co jsem ho měl nainstalovaný. Dnes si raději stáhnu MKV z netu za 20 min než abych konvertoval 60min. :)

zive.cz/...

doplněno 04.08.15 15:40:

DVD Shrink to už je snad klasika... zkoušel si?

zive.cz/...

doplněno 04.08.15 15:49:

asi jo, ten DVD Shrink to jen grabne a zmenší, už je to dlouho *hi* tak ten první ;)

Konverze DVD do AVI
Konverze DVD do AVI #2

hodnocení

0x

Taky mám nejlepší zkušenost s Format Factory.

ladinpraha*
hodnocení

FVC jsem zkoušel. I FF zklamal, udělá mi řadu malých souborů.

hm*
hodnocení

0x

Ač se to může zdát zvláštní, mám dojem, že jsem jednou normálně spojil ty užitečné videosoubory z DVD do jednoho a ten pak převedl už jako jednosouborové video. Za zkoušku nic nedáš.

Pro spojení bych ve WIN použil "copy /b A + B + C VYSL".

ladinpraha*
hodnocení

Je tam víc velkých souborů a nevede se mi. Takže prozatím vzdávám. pokračování až doma u PC.

Kdyby se někdo chtěl pokusit, tak je to TADY. Je to dokument o Třebíči se spoustou historických fotografií.

Díky všem za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]