Nejste přihlášen/a.
Momentálně mám jenom noťas (WinXP) a v něm jedno video ve složce VIDEO_TS. Potřebuji ho dostat do AVI. Otázka zní čím. Vyzkoušel jsem několik programů, ale buď po instalaci nefungují, nebo převedou jenom jeden soubor, případně při instalaci chybí nějaká knihovna. Zkoušel jsem AVC, TVC i jednodušší prográmky a nic. Díky za radu. Jde mi jenom o to jedno video (251MB). V PC bych si poradil, ale tady se mi nevede.
Dobrý den, já bych zůstal u osvědčeného programu Format Factory. Zdravím!
doplněno 04.08.15 15:14:Podívejte se viz návod, zda není chyba pouze v obsluze programu (jeho nastavení).
doplněno 04.08.15 15:43:clayman - DVD Shrink snad pouze zmenšuje soubory DVD (nebo se tam vybírají), ale neudělá AVI.
když jsem tohle dělal "ve velkém"nejlíp se mi osvědčil Auto Gordian Knot, brutálně jednoduchý. Nevím jestli zvládne DVD z HDD, ale snad jo. Načte si ho a dá na výběr, kterou stopu zkonvertovat na AVI. (samozřejmě tu nejdelší, ostatní jsou reklamy apd.) Už je to tak 5 let, co jsem ho měl nainstalovaný. Dnes si raději stáhnu MKV z netu za 20 min než abych konvertoval 60min.
DVD Shrink to už je snad klasika... zkoušel si?
doplněno 04.08.15 15:49:asi jo, ten DVD Shrink to jen grabne a zmenší, už je to dlouho tak ten první
Je tam víc velkých souborů a nevede se mi. Takže prozatím vzdávám. pokračování až doma u PC.
Kdyby se někdo chtěl pokusit, tak je to TADY. Je to dokument o Třebíči se spoustou historických fotografií.
Díky všem za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.