Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Ulož to

Od: conconi® odpovědí: 3 změna:

Stáhla jsem si z "Ulož to" první serii Tří mušketýrů úplně v pohodě, bez sebemenších problémů a teď, když si chci stáhnout dva díly druhé serie, tak normálně opíšu kód, ale pak se mi objeví jen bílá obrazovka a nic... Nevíte někdo co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
hodnocení

OK díky, už to jde, ale stejně to nechápu...

slapop
hodnocení

0x

Mám stejný problém. - Ještě včera jsem si stáhl soubor zcela normálně, dnes to nejde. Obvykle používám FreeRapid Downloader, který dnes v případě Ulož.to hlásí "CHYBA - Error Starting Download". Myslel jsem, zda nejde o chybu plug-inu, ale nejde. Při pokusu stáhnout soubor normálně přes prohlížeč (vyzkoušeny dva) se po zadání kódu objeví "bílá obrazovka" a nic se neděje, jen v adresním řádku se objeví dlouhá a složitá řada písmen a čísel.

Chyba tedy nejspíš nebude na naší straně, ale na straně služby Ulož.to.

doplněno 04.08.15 14:28:

Už to zase funguje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]