Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatuhuje mi PC

Od: odynek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den , chci se navas obratit jako na experty . Mam velký problem zatuhuje mi komp bez jakeho koli důvodu . Ale vesinou se mi to stava kdyz ne něco uklada ale neni to pravidlem. Před nedavnem jsem měnil CPU zkontroloval jsem že moje zakladni deska jej potporuje.A nedavno jsem preinstalovaval windows.Můžete mi nějak poradit? Prosím fatk už nevim co dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Nedávno jsi měnil CPU? Tak to je možné, že jsi špatně nanesl teplovodivou pastu, nebo nasadil větráček... Zkus si zkontrolovat teplotu procesoru, např. Everestem: slunecnice.cz/...

odynel
hodnocení

Urcite to tim neni protoze teplu si merim stale a ja jsem to ani nemenil spise to menil kamos ktery to uz delal hodne krat . spise si myslim ze by to mohl byt zdroj ale nemam to jak overit nikdo nema zdroj jen tak nazbyt . a jeste Moje sestava je CPU 2,8 Ghz HT Pentum 4 , 1024 MB Ram , 512 MB GPU ( ATI X1650 ) a zdroj KME 350 W

acemcintosh*

Určitě zkus zkontrolovat paměť RAM, např. Memtestem nebo zkus Ultimate Boot CD (popř. většina linuxových distribucí obsahuje test RAM). Paměti RAM bývají dost častou příčinou při častých závadách.

A jinak doufám, že nemáš neuváženě přetaktovaný procesor nebo tak něco.

odynek
hodnocení

Procesor jsem netaktoval a ani nic jineho

franta1969*
hodnocení

0x

vyzkoušej MemTest,dáš na flopynu a z ní nabootuješ,trvá to asi hodinu,jinak v Biosu nastav defaultní nastavení a když přestane,tak si nastav zpět to co chceš.Ale jedno po druhým,abys vyloučil možnou příčinu.Další je IRQ,který se může hádat,Soundblaster zvukovka to dělá s oblibou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]