Rozhodl jsem se, že si koupím nový SSD disk jen bych chtěl pomoct jaký by byl nejlepší. 1. (už se prodává přes 3 roky)- czc.cz/... 2. czc.cz/... 3. czc.cz/... nebo jiný? Max. cena okolo 2000Kč +-200 Děkuji za rady
Je celkem jedno, jaký disk koupíte. Jsem spokojen se značkou A-Data a to nejen s jejich SSD. Spíše se zaměřte na větší kapacitu. Těch 120 GB je fakt smrtelně málo.
Možná jsem měl "štěstí" na blbej kus, ale mě SSD disk Kingston umřel po půl roce. Reklamace proběhla během 14 dnů naprosto bez problémů a tak uvidím, jak pojede další kus. Jinak 120GB na systémový disk bohatě stačí. Jako datový používám klasický HDD.
Dobrý den, já bych si vybral SSD značky Crucial - má velmi dobré hodnocení (nebo až nejlepší). Najděte si o značce Crucial více informací nebo viz odkaz. Od A-DATA bych si už nic nekoupil (nemám dobrou zkušenost, ale šlo o flashky). Zdravím!
Jsem pro OCZ ARC 100 - 120GB, CRUCIAL BX100 - 120GB.
V300 od Kingstonu bych se vyhnul obloukem i když prý se polepšil, ale zákaznící se klamat nemají a proto si nezaslouží u nich nakupovat. /To samé se týká i GigaBytu/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.