Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr SSD

Od: caabik* odpovědí: 9 změna:

Rozhodl jsem se, že si koupím nový SSD disk jen bych chtěl pomoct jaký by byl nejlepší.
1. (už se prodává přes 3 roky)- czc.cz/...
2. czc.cz/...
3. czc.cz/...
nebo jiný? Max. cena okolo 2000Kč +-200
Děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

oi*
hodnocení

0x

Je celkem jedno, jaký disk koupíte. Jsem spokojen se značkou A-Data a to nejen s jejich SSD. Spíše se zaměřte na větší kapacitu. Těch 120 GB je fakt smrtelně málo.

kangaroo*
hodnocení

0x

Nedávno jsem četl na Tom hardware testy a spolehlivost a vyhrály to značky Intel a Samsung.

doplněno 03.08.15 16:46:

Raději si připlatím tu stovku než ass-end výrobek

caabik*
hodnocení

Nejdříve jsem chtěll jít do Intelu, ale teď se více přikládním k Samsungu, tak nevim. Co byste vzal radši?

oi*

Je úplně jedno, jakou značku koupíš. Vše se vyrábí v pár továrnách a pokaždé se tomu dá jiný kryt. O značce to opravdu není.

hodnocení

0x

Možná jsem měl "štěstí" na blbej kus, ale mě SSD disk Kingston umřel po půl roce. Reklamace proběhla během 14 dnů naprosto bez problémů a tak uvidím, jak pojede další kus. Jinak 120GB na systémový disk bohatě stačí. Jako datový používám klasický HDD.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych si vybral SSD značky Crucial - má velmi dobré hodnocení (nebo až nejlepší). Najděte si o značce Crucial více informací nebo viz odkaz. Od A-DATA bych si už nic nekoupil (nemám dobrou zkušenost, ale šlo o flashky). Zdravím!

czc.cz/...

Kupovat při současných cenách 120GB disk je blbost, jinak doporučuji Intel, Crucial nebo třeba Samsung EVO, záleží na aktuální ceně.

hlucha*
hodnocení

0x

V300 bych se díky jejich nedávné aféře o pomalosti vyhnul, Samsung bych taky nebral, za mě Intel, sázka na jistotu.

pc*
hodnocení

0x

Jsem pro OCZ ARC 100 - 120GB, CRUCIAL BX100 - 120GB.

V300 od Kingstonu bych se vyhnul obloukem i když prý se polepšil, ale zákaznící se klamat nemají a proto si nezaslouží u nich nakupovat. /To samé se týká i GigaBytu/

cnews.cz/...

diit.cz/...

cnews.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]