Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit,jak mám stahovat programy do tabletu,když má op android?
Např. GoogleEarth?,přehrávače videa,program na fotky a pod.?Mám lenovo TAB 2 A7.
děkuju za radu.
Vše jde stáhnout přes "Obchod Play", který najdete v menu.
doplněno 02.08.15 18:44:Google Play, Play store...
V jakém menu. Ta aplikace je snad na displeji. Jsou tablety které tuto aplikací nemají, ale Lenovo snad ano. Ikona je taška s držadlem a uvnitř je trojúhelníková šipka.
Děkuji,proto to na displaji nemohu najít,žádný takový symbol tam nemám!Chtěl jsem si stáhnout některé programy,které mám v PC. Taky mi pořád není jasné,jak si stáhnu dokumenty z PC ,propojení je ,ale nic ,tři hodiny jsem včera stahoval přes total comancer a nic tam nemám.
Na sťahovanie z google play,si najskôr musíte vytvoriť účet v googli.Ak chcete ich inštalovať z PC,tak si musíte danú aplikáciu v androide stiahnúť do PC prostredníctvom netu a potom po pripojení tabletu ju presunúť na kartu v tablete a po odpojení ju nájsť v manažeri a spustiť inštaláciu.Programy ktoré máte v PC vo Windows vám na tablete s androidom nepôjdu.Inak aplikácia na stiahovanie v google play,by mala byť súčasťov tabletu.Tuna je návod.: support.google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.