Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování programů do tabletu s androidem

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Potřebuji poradit,jak mám stahovat programy do tabletu,když má op android?

Např. GoogleEarth?,přehrávače videa,program na fotky a pod.?Mám lenovo TAB 2 A7.

děkuju za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vše jde stáhnout přes "Obchod Play", který najdete v menu.

doplněno 02.08.15 18:44:

Google Play, Play store...

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za radu.

doplněno 02.08.15 18:18:

Jak je to anglicky? nemohu to v tom menu najít.

tablet

V jakém menu. Ta aplikace je snad na displeji. Jsou tablety které tuto aplikací nemají, ale Lenovo snad ano. Ikona je taška s držadlem a uvnitř je trojúhelníková šipka.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,proto to na displaji nemohu najít,žádný takový symbol tam nemám!Chtěl jsem si stáhnout některé programy,které mám v PC. Taky mi pořád není jasné,jak si stáhnu dokumenty z PC ,propojení je ,ale nic ,tři hodiny jsem včera stahoval přes total comancer a nic tam nemám.

Místo poraďte.cz napiš ve vyhledávači heslo Google play někde uvádí zase Obchod play.
A programy v PC pod OS Windows nedostaneš do tabletu s Androidem.
Mezi aplikacemi v tabletu hledej tuto ikonu.
Stahování programů do tabletu s androidem

hodnocení

0x

Na sťahovanie z google play,si najskôr musíte vytvoriť účet v googli.Ak chcete ich inštalovať z PC,tak si musíte danú aplikáciu v androide stiahnúť do PC prostredníctvom netu a potom po pripojení tabletu ju presunúť na kartu v tablete a po odpojení ju nájsť v manažeri a spustiť inštaláciu.Programy ktoré máte v PC vo Windows vám na tablete s androidom nepôjdu.Inak aplikácia na stiahovanie v google play,by mala byť súčasťov tabletu.Tuna je návod.: support.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]