Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Picasa 3 problém

Od: cervicek2008* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,prosím mám menší problém...mám nainstalovaný prohlížeč fotek picasa3 dal jsem v něm kdysi skrýt nějaké fotky a zapoměl jsem heslo a ted se k nim nemůžu dostat...nějaká rada?díky...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

našel jsem toto

petr

Dobrý den mám nainstalovaný picasa 3, dal jsem před časem skrýt nějaké fotky a zapoměl jsem heslo, můžete pomoci? děkuji.

Honza (administrátor)

Dobrý den, heslo obnovit nejde, ale je možné jej smazat. Nejprve ukončete Picassa. Na ploše stiskněte F3 a zvolte Lokální disk a hledat soubor "catdata_info.pmp". Je třeba povolit hledání/zobrazení i skrytých souborů. Tento soubor smažte a po příštím otevření programu Picasa již nebudou složky vyžadovat heslo.
odsud

mujsoubor.cz/...

snad rada pomůže i Vám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]