Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč fleška nenačte

Od: ujendys* odpovědí: 4 změna:

stáhnul jsem si do flešky film a na tv fleška nenačetla ale pak jsem zjistil že nenačte ani v pc po zasunutí flešky do pc se nic neukáže a pc jen pípne,nevíte čím to může být? ta fleška je nová předtím jsem na ní stáhnul asi jen 4filmy a vše bylo ok

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, sice je vcelku nová, ale mohla být špatně odpojována od OS a bude poškozená.

Pokud je to výrobek A-DATA, tak je to dost možné. Jestli máte také v PC nějaký program pro formátování, tak ho zkuste (jestli flashku najde on) a zformátujte ji (ovšem, se ztrátou dat).

No, a zkuste jako první jiný port USB v PC (nebo v jiném PC). Zdravím!

junkers*
hodnocení

0x

Fleška pravděpodobně tzv. "zemřela".

zdack*
hodnocení

0x

Naformátoval jste flashku před prvním použitím?

ujendys*
hodnocení

co to znamená na formátovat? jinak zkoušel jsem jí zapojit na jinym pc ani tam nenačte,škoda je to osmička stála mě 400 a vydržela asi měsíc a to jsem si říkal že na flešce mám fotky v bezpečí a houbeles zase tak dokonalá věcička to není,zklamalo mě to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]