Nejste přihlášen/a.
Jde nějak vytisknout seznam všech nainstalovaných programů v PC? Chystám se na přeformátování HDD a "čistou" instalaci a chtěl bych mít někde seznam programů,které používám k jejich opětovné instalaci a nechci to všechno vypisovat ručně.
Díky
Stáhněte si Ashampoo Uninstaller 5 (např. zde), nainstalujte jako trial verzi, spusťte (přeskočte reklamu na další sw Ashampoo), běžte do menu Instalace, zvolte Exportovat a v internetovém prohlížeči se Vám zobrazí seznam nainstalovaných programů v takovéto podobě:
Dobrý den, můžete si otevřít ve velkém okně Přidat nebo odebrat programy, stáhnout si obrazovku a uložit si obrázek na flashku (nebo ho vytisknout). Zdravím!
P.S. Také si můžete takto uchovat např. složku Program Files.
doplněno 01.08.15 22:14:No, já bych se hlavně zajímal o to, jestli mám všechny instalačky těch programů. Ty bych si někam umístil jako zálohu a potom je postupně (po instalaci OS) instaloval. Potom ani žádný seznam nepotřebujete, když si nyní podle toho, co už máte v PC připravíte programy.
Díky, ale programů je na více obrazovek, takže ...dosti nepraktické. Totéž jsem dělal s Ashampoo Snap 7, ale měl jsem na mysli něco jednoduššího...třeba prográmek,vyhledání programů a Print
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.