Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam nainstalovaných programů

Od: charlando® odpovědí: 7 změna:

Jde nějak vytisknout seznam všech nainstalovaných programů v PC? Chystám se na přeformátování HDD a "čistou" instalaci a chtěl bych mít někde seznam programů,které používám k jejich opětovné instalaci a nechci to všechno vypisovat ručně.

Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

josnow*
hodnocení

3x

Stáhněte si Ashampoo Uninstaller 5 (např. zde), nainstalujte jako trial verzi, spusťte (přeskočte reklamu na další sw Ashampoo), běžte do menu Instalace, zvolte Exportovat a v internetovém prohlížeči se Vám zobrazí seznam nainstalovaných programů v takovéto podobě:

Seznam nainstalovaných programů
hodnocení

Díky, to je to ,cojsem hledal. Už to mám vytištěné podle svých představ.:)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, můžete si otevřít ve velkém okně Přidat nebo odebrat programy, stáhnout si obrazovku a uložit si obrázek na flashku (nebo ho vytisknout). Zdravím!

P.S. Také si můžete takto uchovat např. složku Program Files.

doplněno 01.08.15 22:14:

No, já bych se hlavně zajímal o to, jestli mám všechny instalačky těch programů. Ty bych si někam umístil jako zálohu a potom je postupně (po instalaci OS) instaloval. Potom ani žádný seznam nepotřebujete, když si nyní podle toho, co už máte v PC připravíte programy.

hodnocení

Díky, ale programů je na více obrazovek, takže ...dosti nepraktické. Totéž jsem dělal s Ashampoo Snap 7, ale měl jsem na mysli něco jednoduššího...třeba prográmek,vyhledání programů a Print

hodnocení

Jedná se většinou o prográmky na úpravy fota ap. . Většinou jsou z DVD časopisu,případně "stažené" z Netu. Ale mě jde spíše o seznam programů . Nainstaluji si pak nové verze.

hodnocení

0x

Ak máte Windows,tak choďte na : Ovladacie panely- Odinštalovať program.Tam sa vám zobrazia všetky vami naištalované programy,tuto stránku si niejako uložte na usb.

hodnocení

Díky za snahu. Ale tam je právě ten problém - jak? Buď nasnímat (několikrát) obrazovku, nebo opsat ručně . :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]